GW opeenrijScholen en evenementen

Gauswheel Benelux verzorgt gratis clinics voor kinderen vanaf groep 7/8. Gauswheel Benelux komt op eigen initiatief, of op uitnodiging langs bij uw school om de kinderen op een leuke en sportieve manier te laten kennismaken met dit nieuwe innovatieve product. Zo leren de kinderen op een actieve manier dat buitenspelen met een Gauswheel een leuke actieve vrijetijdsbesteding is en dit stimuleert ook de motoriek.
Ook kunt u een gratis gauswheel clinic aanvragen voor een evenement bij u in de buurt.

Alternatieve gymles

Deze clinics worden meestal tijdens de gymles gegeven. Gauswheel Benelux neemt dan een gymles op een leuke manier over. Ook kan er een dagdeel of dag ingepland worden. De kinderen worden in kleine groepje geïnstrueerd hoe ze op de Gauswheel kunnen rijden. Het is belangrijk dat ze een leuke interactie met elkaar hebben en van elkaar leren. De clinic is zo opgebouwd dat de kinderen aan het einde van de les zelf op de Gauswheel kunnen rijden. Door de kinderen wordt deze clinic als sportief, spannend en leuk ervaren.

Gauswheel Benelux zorgt voor de Gauswheels en het beschermingsmateriaal zoals helmen, kniebeschermers, polsbeschermers en elleboogbeschermers. Dit is vooral uit voorzorg.

MOMENTEEL KUNNEN WIJ GEEN NIEUWE CLINICS AANNEMEMEN I.V.M DRUKTE. HOUDT DE WEBSITE IN DE GATEN VOOR MEER INFORMATIE!

Interesse?

Heeft u interesse in een gratis verzorgde clinic van Gauswheel? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer: +31 (0)85 - 2733270 

Vraag meteen een clinic aan

Leuk wat je ziet?

Close

Klik op de buttons hieronder om ons te volgen.