• De Gauswheel is een unieke urban achtige step en is geschikt voor bijna alle leeftijden. Met deze freestyle step beleef je het meeste plezier dat je ooit heb gehad op twee wielen.

  Koop nu! Meer weten
 • Wij geven gratis Gauswheel clinics op scholen of voor evenementen door het hele land. Vraag nu een Gauswheel clinic aan via clinic@gauswheel.eu

  OpgevenMeer weten
 • Beautiful Joomla 3 Templates To Finish In Record Time!

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Onze producten

Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie over het product

Gratis Gauswheel clinic

probeer het zelf

Vraag bij ons een clinic of een proeftit aan en ontdek zelf hoe leuk een Gauswheel is!

Probeer het zelf!

Join ons promotieteam

promotie team gauswhee

Leer om op een Gauswheel te rijden en doe mee aan promoties en activiteiten!

Meld je aan!

Activiteiten & Agenda

Geen evenementen

Wordt een Gauswheel dealer

Wij zoeken nog dealers in Belgë, Nederland en Luxemburg die de Gauswheel willen gaan verkopen.

 

BEGIN VANDAAG

 

 • Let Op ! Er zijn nog oude modellen van Gaushweel op de markt!

  Oude GauswheelLET OP! Nog oude modellen op de markt.

  Op deze website vindt je de modellen zoals ze nu alleen nog worden gemaakt. In het verleden heeft Gauswheel een ander model op de markt gebracht waarbij het grote wiel aan de voorkant zat en het kleine wiel aan de achterkant (zie afbeelding hierboven) In de afgelopen jaren hebben professionals naar de Gauswheel gekeken en hebben aan het ontwerp een nieuwe wending gegeven. In deze nieuwe ontwerpfase heeft men gekeken naar de functie, de kwaliteit en het gemak van de Gauswheel. Door het ontwerp te veranderen en het kleine wiel aan de voorkant te plaatsen kan men veel meer met de Gauswheel. Er zijn nog een paar oude modellen op de markt.

   

   

   
 • Nickelodeon Buitenspeeldag in Amsterdam-Noord

  Aankomende woensdag op 8 juni is is Gauswheel Benelux aanwezig op de Nickelodeon Buitenspeeldag op de NDSM werf in Amsterdam-Noord van 12:30-17:00. Kom hier de gehele dag de Gauswheel uitproberen!

   
 • Gauswheel mag legaal op de weg!

  Sommige mensen denken in eerste instantie bij het zien van een Gauswheel dat deze elektrisch is aangedreven. Dat is echter niet waar! De Gauswheel is een soort stuntstep dat door de berijder zelf dient te worden aangedreven. Hierdoor mag u met een Gaushweel gewoon gebruik maken van het fietspad, het looppad en de openbare weg. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bijzondere-voertuigen/vraag-en-antwoord/wat-zijn-de-verkeersregels-voor-skaters.

  Dit in tegenstelling tot de immiddels popualiare 'Hoverboard', een elektrisch aangedereven board dat op basis van sensoren zoals gebruikt in smartphones zelf kan balanceren. Deze mag absoluut niet gebruikt worden op openbare plaatsen waardoor het gebruik dus is beprekt tot een eigen oprit of binnenshuis.

  Lees meer...