foto 2 003Gauswheel Benelux geeft gratis Gauswheel clinics op basisscholen en middelbare scholen in Nederland. Dit zorgt voor veel enthousiase reacties van kinderen. Je ziet tegenwoordig dat de invulling van de gymlessen steeds meer naar het nieuwe 'sporten' gaat. De meesten kinderen hebben ongeveer een half uur nodig om op de Gauswheel te kunnen rijden.

Jordy Soer geeft deze gausheel clinics op de scholen en hij geeft hierbij het volgende aan: 'De kinderen zijn helemaal verbaast als ze voor het eerst een Gauswheel zien. De kinderen beginnen meteen te glunderen en vinden het leuk dat ze op een Gauswheel mogen rijden.'

In kleine groepjes leren de kinderen met elkaar hoe ze op een Gauswheel kunnen rijden. Sommige hebben het snel onder de knie en andere hebben wat meer tijd nodig. Het heeft ook met een beetje lef te maken. Na de clinic vragen de kinderen meteen wanneer ze weer een Gauswheel clinic krijgen.

Wilt u ook dat Gauswheel Benelux een gratis clinic komt verzorgen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Reacties  

#3 Gauswheel Benelux 17-02-2016 11:32
Hey Stefan,

Zou je een mail willen sturen naar clinic@gauswheel.eu. Zet daarin even even de volgende gegevens: Naam School, welk leerjaar, hoeveel klassen en op welke dag jullie gym hebben.

Groet,

Gauswheel Benelux
Melden aan beheerder
#2 Stefan paijmans 16-02-2016 22:43
Geachte meneer /mevrouw

Ik ben gymdocent aan een voorgezetonderwijs school in den bosch graag zou ik willen weten of u voor mijn leerlingen een clinic kunt verzorgen

Met vriendelijke groet

Stefan paijmans
Melden aan beheerder
#1 maika 11-01-2016 17:34
hooi ikkben maika ik hed een cursus gehad ik vond het heel leuk


met de vriendelijke groeten van maika Leijdens
Melden aan beheerder

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Leuk wat je ziet?

Close

Klik op de buttons hieronder om ons te volgen.