Oude GauswheelLET OP! Nog oude modellen op de markt.

Op deze website vindt je de modellen zoals ze nu alleen nog worden gemaakt. In het verleden heeft Gauswheel een ander model op de markt gebracht waarbij het grote wiel aan de voorkant zat en het kleine wiel aan de achterkant (zie afbeelding hierboven) In de afgelopen jaren hebben professionals naar de Gauswheel gekeken en hebben aan het ontwerp een nieuwe wending gegeven. In deze nieuwe ontwerpfase heeft men gekeken naar de functie, de kwaliteit en het gemak van de Gauswheel. Door het ontwerp te veranderen en het kleine wiel aan de voorkant te plaatsen kan men veel meer met de Gauswheel. Er zijn nog een paar oude modellen op de markt.

 

 

Aankomende woensdag op 8 juni is is Gauswheel Benelux aanwezig op de Nickelodeon Buitenspeeldag op de NDSM werf in Amsterdam-Noord van 12:30-17:00. Kom hier de gehele dag de Gauswheel uitproberen!

Sommige mensen denken in eerste instantie bij het zien van een Gauswheel dat deze elektrisch is aangedreven. Dat is echter niet waar! De Gauswheel is een soort stuntstep dat door de berijder zelf dient te worden aangedreven. Hierdoor mag u met een Gaushweel gewoon gebruik maken van het fietspad, het looppad en de openbare weg. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bijzondere-voertuigen/vraag-en-antwoord/wat-zijn-de-verkeersregels-voor-skaters.

Dit in tegenstelling tot de immiddels popualiare 'Hoverboard', een elektrisch aangedereven board dat op basis van sensoren zoals gebruikt in smartphones zelf kan balanceren. Deze mag absoluut niet gebruikt worden op openbare plaatsen waardoor het gebruik dus is beprekt tot een eigen oprit of binnenshuis.

foto 2 003Gauswheel Benelux geeft gratis Gauswheel clinics op basisscholen en middelbare scholen in Nederland. Dit zorgt voor veel enthousiase reacties van kinderen. Je ziet tegenwoordig dat de invulling van de gymlessen steeds meer naar het nieuwe 'sporten' gaat. De meesten kinderen hebben ongeveer een half uur nodig om op de Gauswheel te kunnen rijden.

Afbeelding promo teamGauswheel Benelux heeft sinds kort een nieuw Gauswheel Rider Team, bestaande uit enthousiaste riders, die het leuk vinden om op een Gauswheel te rijden. Het Gauswheel Rider Team zal in veel steden in Nederland te zien zijn. De groep wordt steeds groter en Gauswheel Benelux is op zoek naar nog meer riders die het leuk vinden om voor Gauwwheel Benelux te komen werken.

Leuk wat je ziet?

Close

Klik op de buttons hieronder om ons te volgen.