• De Gauswheel is een unieke urban achtige step en is geschikt voor bijna alle leeftijden. Met deze freestyle step beleef je het meeste plezier dat je ooit heb gehad op twee wielen.

  Koop nu! Meer weten
 • Wij geven gratis Gauswheel clinics op scholen of voor evenementen door het hele land. Vraag nu een Gauswheel clinic aan via clinic@gauswheel.eu

  OpgevenMeer weten
 • Beautiful Joomla 3 Templates To Finish In Record Time!

Gauswheel spirit

De Gauswheel is de meest gave unieke freestyle step en is geschikt voor bijna alle leeftijden. Vooral kinderen zijn heel erg enthousiast over de Gauswheel. Het rijden op een Gauswheel is makkelijk te leren.De Gauswheel is NIET elektrisch aangedreven en is dus legaal voor op de openbare weg in tegenstelling tot de Hoverboard/Oxboard. Hoe kan het dan dat je men bijna niet ziet steppen op de filmpjes? Dat komt omdat het grote wiel van de step heel weinig weerstand heeft waardoor je met weinig stepbewegingen een groot stuk kunt rijden. Met je ene been blijf je op de Gauswheel staan en met je andere been maak je de stepbeweging. Het kleine wiel aan de voorkant zorgt ervoor dat je scherpe bochten kunt maken. Met de Gauswheel kun je leuke snelheden behalen. Op sommige modellen zit een Magura remschijf. Deze rem kun je gebruiken als je van leuke hellingen af rijdt. Normaal heb je op de vlakke weg en bij kleine hellingen geen rem nodig. Ook kun je met een aantal modellen stunten. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat je met de Gauswheel erg opvalt!

Nieuwe producten

Op deze website vindt je de modellen zoals ze nu alleen nog worden gemaakt. In het verleden heeft Gauswheel een ander model op de markt gebracht waarbij het grote wiel aan de voorkant zat en het kleine wiel aan de achterkant. In de afgelopen jaren hebben professionals naar de Gauswheel gekeken en hebben aan het ontwerp een nieuwe wending gegeven. In deze nieuwe ontwerpfase heeft men gekeken naar de functie, de kwaliteit en het gemak van de Gauswheel. Door het ontwerp te veranderen en het kleine wiel aan de voorkant te plaatsen kan men veel meer met de Gauswheel. Er zijn nog een paar oude modellen op de markt.  

 

BEKIJK DE INSTRUCTIE VIDEO

Benieuwd naar andere video’s van Gauswheel? Bekijk deze video’s op onze website, ga naar ons Youtube kanaal ‘Gauswheel Benelux’ of onze Facebook pagina ‘Gauswheel Benelux’.

Video's Op Youtube

 

 

 

De Gauswheel is gemaakt van hoge kwaliteit composiet materialen zoals koolstofvezel, aluminium en Polycarbonaat Polymeer. Het design zorgt niet alleen voor een uniek aanzicht maar ook voor een onvergetelijke ervaring voor de gebruiker.

De Gauswheel is een lichtgewicht stedelijk voertuig, optioneel uitgerust met een Tektro hydraulisch remsysteem voor het downhill rijden. U kunt uw snelheid gemakkelijk aanpassen met de rem hendel. Deze hendel kunt u losmaken met behulp van het quick release sluitsysteem aan de zijkant voor de comfort.

Een Gauswheel heeft twee wielen, een PU wiel aan de voorzijden en een
20 inch fietswiel aan de achterzijde waardoor u gemakkelijk het evenwicht kunt bewaren. Elk model heeft zijn eigen kleur en kan worden aangepast met extra onderdelen.

De Gauswheel is een uniek product en geeft u een unieke ervaring op het gebied van plezier, beweging en mobiliteit.

De Gauswheel Spirit is ook een perfecte keuze voor het maken van coole video's met de GoPro camera.

Beschreming

We raden u aan de volgende beschermende kleding te gebruiken wanneer u de Gauswheel gebruikt: een helm, kniebeschermers, polsbeschermers en elleboogbeschermers. Veiligheid staat immers altijd voorop.

Onze producten

Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie over het product

Gratis Gauswheel clinic

probeer het zelf

Vraag bij ons een clinic of een proeftit aan en ontdek zelf hoe leuk een Gauswheel is!

Probeer het zelf!

Join ons promotieteam

promotie team gauswhee

Leer om op een Gauswheel te rijden en doe mee aan promoties en activiteiten!

Meld je aan!

Activiteiten & Agenda

Geen evenementen

Wordt een Gauswheel dealer

Wij zoeken nog dealers in Belgë, Nederland en Luxemburg die de Gauswheel willen gaan verkopen.

 

BEGIN VANDAAG

 

 • Let Op ! Er zijn nog oude modellen van Gaushweel op de markt!

  Oude GauswheelLET OP! Nog oude modellen op de markt.

  Op deze website vindt je de modellen zoals ze nu alleen nog worden gemaakt. In het verleden heeft Gauswheel een ander model op de markt gebracht waarbij het grote wiel aan de voorkant zat en het kleine wiel aan de achterkant (zie afbeelding hierboven) In de afgelopen jaren hebben professionals naar de Gauswheel gekeken en hebben aan het ontwerp een nieuwe wending gegeven. In deze nieuwe ontwerpfase heeft men gekeken naar de functie, de kwaliteit en het gemak van de Gauswheel. Door het ontwerp te veranderen en het kleine wiel aan de voorkant te plaatsen kan men veel meer met de Gauswheel. Er zijn nog een paar oude modellen op de markt.

   

   

   
 • Nickelodeon Buitenspeeldag in Amsterdam-Noord

  Aankomende woensdag op 8 juni is is Gauswheel Benelux aanwezig op de Nickelodeon Buitenspeeldag op de NDSM werf in Amsterdam-Noord van 12:30-17:00. Kom hier de gehele dag de Gauswheel uitproberen!

   
 • Gauswheel mag legaal op de weg!

  Sommige mensen denken in eerste instantie bij het zien van een Gauswheel dat deze elektrisch is aangedreven. Dat is echter niet waar! De Gauswheel is een soort stuntstep dat door de berijder zelf dient te worden aangedreven. Hierdoor mag u met een Gaushweel gewoon gebruik maken van het fietspad, het looppad en de openbare weg. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bijzondere-voertuigen/vraag-en-antwoord/wat-zijn-de-verkeersregels-voor-skaters.

  Dit in tegenstelling tot de immiddels popualiare 'Hoverboard', een elektrisch aangedereven board dat op basis van sensoren zoals gebruikt in smartphones zelf kan balanceren. Deze mag absoluut niet gebruikt worden op openbare plaatsen waardoor het gebruik dus is beprekt tot een eigen oprit of binnenshuis.

  Lees meer...  

Leuk wat je ziet?

Close

Klik op de buttons hieronder om ons te volgen.